Karoline Skriver underviser i engelsk og musik.

Karoline har studeret på Rytmisk Musikkonservatorium i København fra 1999 til 2002 med hovedfag i sang og SDS, heraf et halvt år på konservatoriet i Reykjavik med studie i komposition og et ophold på konservatoriet i Tanzania med studier i sang, dans og spil. Hun har siden efteruddannet sig i klassisk sang og klaver ved lærere fra Syddansk Musikkonservatorium. Hun har undervist i sang på Grenaa Musikskole samt Struer Musikskole og været musiklærer på flere folkeskoler på Djursland.
Derudover har hun været involveret i forskellige projekter som f.eks. ” Nye Toner for kor ” som korleder og komponist og som instruktør for musikteatergruppen Vildværk for unge på Djursland. Karoline har ligeledes været instruktørassistent for den daværende operachef Kasper Holten ved flere opera-opsætninger for børn på Det Kongelige Teater.

Interessen og glæden for det engelske sprog har altid været stor og der er lagt mange timer i læsning og studier af engelsk poesi og litteratur. Dertil kommer en stærk interesse for de oprindelige folk i de engelsktalende lande. Karoline har senest deltaget på kurser, vedrørende undervisning i Shakespeares værker målrettet grundskolen, i London, Bath og Stratford-upon-Avon ved henholdsvis The Globe og Royal Shakespeare Companys uddannelse for engelsklærere.

Karoline Skriver har været ansat på skolen.com fra skolens opstart i 2009