Bjarne T. Jensen er skolens pedel. Selvlært skabshåndværker med særlig interesse for træarbejde, haveanlæg, samt murerarbejde i den kreative ende af skalaen – lige fra det grove og til de finere detaljer. Han har derudover en stor interesse for alt hvad der har med økologi og bæredygtighed at gøre, samt en generel interesse for politik og samfundsforhold.

Bjarne har en stærk tro på, at det i alle livets forhold, er vigtigt at opbygge et godt og solidt fundament. Om det gælder anlæggelsen af et nyt fliseareal, eller “anlæggelsen” af et nyt menneske, så han eller hun engang kan træde ind i voksentilværelsen som et sundt og velfungerende medmenneske, så handler det om at lægge en god bund til at bygge videre på.

I den forstand er pedelarbejdet en daglig og meget konkret udførelse af en mere abstrakt ide, hvilket gør arbejdet både meningsfuldt og givende, fordi det er med til at skabe rammerne for det øvrige arbejde, der udføres på skolen.

Bjarne har udover div. håndværk, tidligere arbejdet som pædagogmedhjælper og støttelærer indenfor autismespektret, samt arbejdet 8 år i boghandlerbranchen, herunder 4 år som bestyrer af et antikvariat.

I fritiden fylder musik og litteratur en hel del, samt naturligvis alt det ovennævnte i skønsom blanding.

 

Bjarne T. Jensen var i virksomhedspraktik på skolen.com i marts og april 2016 og blev ansat i februar 2017