Skolemad
Vi har har valgt at eleverne får mad på skolen dagligt og spiser sammen med lærerne. Det er en dannelsessituation at nyde et fælles måltid og være tilstede i situationen sammen. Det giver noget helt andet, end at alle spiser hver sin medbragte madpakke. Dels har vi en fælles madoplevelse, og dels kan det udvide kendskabet til råvarer og smagsoplevelser. Maden er sund og varieret økologisk mad tilberedt af årstidens råvarer. Hver dag serveres der en lun ret, salater, hjemmebagt rugbrød, pestoer og ost.

Der serveres dagligt frugt om formiddagen, frokost midt på dagen og et lille måltid igen om eftermiddagen. Alle har en times frokostpause til mad og frikvarter. Vi spiser i tre hold; børnehaven, 0. – 3. kl. og 4. – 9. kl.

Den øvrige del af frokostpausen tilbringes udendørs. Der sættes altid boldspil eller andre aktiviteter igang, som eleverne kan deltage i.