Projekter
I løbet af et skoleår vil vi flere gange bryde det ugentlige skema op for at lave projektuger.

Vi har de seneste år startet skoleåret med en projektuge. I 2015 var det skovskole, hvor eleverne på tværs af klassetrin var fordelt på seks forskellige værksteder. I 2016 var opstartsugen et madprojekt med fire madværksteder, som hver elevgruppe nåede at arbejde på i ugens første fire dage. Den sidste dag blev der holdt madfestival, hvor forældrene var inviterede til at komme og se og smage ugens arbejde. I 2017 var opstarten en skovskole med fokus på bålmad, råvarer og håndværk.

Vi laver et årligt teaterprojekt, der varer i to uger. Her er der forud skrevet en fortælling og komponeret musik til den konkrete elevgruppe. Eleverne fordeles på værkstederne – og er fordybet i dette område frem til forestillingerne. Værkstederne arbejder med bevægelse, orkester, kostumer, rekvisitter, scenografi, lys og teknik.

Derudover har der også være mindre projekter i løbet af skoleåret.