Grupper og gruppelærere
Eleverne er inddelt i tre undervisningsgrupper. Eleverne undervises således flere klassetrin sammen. Det giver en god dynamik i gruppen og et godt læringsmiljø at lære sammen med elever, der enten er der, hvor man er på vej hen – eller er på vej derhen, hvor man er. Det har en afsmittende effekt, at de faglige erkendelser kan være tilstede hos andre. Hver gruppe har en gruppelærer, som har sit fokus på gruppens sammenhængskraft og den enkeltes udvikling. Gruppelæreren er desuden forældrenes kontaktperson.

Hver gruppe har desuden en kontaktforælder, der koordinerer arrangementer for gruppen. Vi forventer at alle familier i løbet af et skoleår er involveret i at arrangere noget for gruppen. Det kan være fødselsdag, biograftur, medarrangør af fastelavnsfest etc. Ofte går flere familier sammen om at arrangere noget.

Grupperne er inddelt:
Yngste 0. – 2. kl.
Mellem 3. – 6. kl.
Ældste 7. – 9. kl.

Vi tilbyder 10. kl. i særlige tilfælde for elever, der efter 9. kl. på skolen.com har brug for et ekstra år til at blive parat til videre uddannelse. Det kan være af faglige, sociale eller personlige grunde, og afklares i samarbejde mellem familien, lærerne og skoleleder.

Alle skoler i Danmark skal udarbejde en antimobbestrategi.
Vi har valgt at kalde vores for Trivselspolitik. Se mere >>