Ekskursioner og rejser
En vigtig del af elevernes skolegang er ekskursioner og rejser. I 0. – 6. kl. er der minimum to årlige ekskursioner. Vi vurderer hvert skoleår, hvad den enkelte gruppe har brug for, som både styrker gruppen og som ligger i inspirerende forlængelse af undervisningen. Det veksler mellem kulturekskursioner (fx teater, musik, kunstudstilling) og naturekskursioner (fx cykel, fisketur).

I 7. – 9. kl. er der en årlig rejse for ældstegruppen. Disse rejser veksler mellem en lokal, national og global rejse. Således, at alle elever i løbet af de tre sidste skoleår oplever de tre forskellige rejser. De sidste tre år har det været Mols, København og Berlin.

Ekskursioner og rejser betales af opsparingen. På ekskursionerne har eleverne ofte madpakker med, og på rejser kan der være betaling for kostpenge – afhængigt af rejsens øvrige indhold.