Saïda Marie Guillou er idrætslærer og underviser i idræt på alle klassetrin.

Saïda har tidligere arbejdet på skolen.com som hhv. idrætslærer i børnehaven.com, SFO ansvarlig, undervist specialelever i idræt og vikarieret i billedkunst.

Saïdas hjerte banker for sport – og brænder for at formidle den.

Hendes ambition er at inspirere og introducere eleverne for sportsgrene fra hele verden, og ligeledes lade dem prøve kræfter med de muligheder vi har herhjemme. Dette er bla. blevet  implementeret i undervisningen gennem workshops – som Capoeira med brasilianeren Pezão Angola, afrikansk dans med Anna oline og African Footprint – samt udeliv, SUPsurf og snorkel sessions på Helgenæs.

Personligt beskæftiger hun sig med kitesurfing, løb, fysisk træning, svømning og udeliv. Hun har studeret på svømmelæreruddannelsen i foråret 2017, og blev i den forbindelse  ansat som svømmelærer i Grenaa svømmeklub.

Saïda har eksamen i idræt fra VIA Læreruddannelsen i Silkeborg.

Saïda er uddannet på trin 2 i den norske skiskole, og har undervist 2 år i alpint skiløb på hhv. Hafjell og Hovden skisenter.

Saïda har desuden en baggrund indenfor ridesporten, i både ind- og udland, hvor hun har arbejdet, konkurreret og undervist.

Hun er en dygtig tegner og maler, og har tidligere studeret kunst og grafisk design på Thorstedlund Kunsthøjskole og er desuden med på Teaterprojektet.

Saïda Marie Guillou blev ansat på skolen.com august 2011