Pernille Wulff er fast medarbejder i SFO’en. Desuden arbejder hun som støttepædagog i skolen og som medarbejder i børnehaven. Pernille uddanner sig sideløbende til pædagog på VIA University College, og har erfaring med, og stor interesse for, pædagogiske værktøjer til børn med særlige behov.

Pernille er uddannet Krops- og Psykoterapeut, og har efterfølgende arbejdet som assistent på en psykoterapeutisk skole. Hun har desuden arbejdet som fitnessinstruktør. Pernille er spinningsinstruktør i TÅIF hvor hun har haft hold med både børn, voksne og udviklingshæmmede.

Efter folkeskolen uddannede Pernille sig til grafiker, og har arbejdet 15 år i den grafiske branche hos bla. Arla og Jyllands-Posten. Hun er fritids-fotograf og bruger en del tid på naturfotografi.

Pernille Wulff blev ansat på skolen.com august 2017