Marie Skriver er skolens souschef og står bl.a. for intern kommunikation og koordination af skole/hjem samarbejdet. Marie er dansklærer i indskolingen og er, sammen med Kim Calmar, gruppelærer for yngstegruppen.

Marie har en bachelor i management og kommunikation (BA MMC) fra Århus handelshøjskole 2007. Derefter arbejdede hun i en periode som sagsbehandler hos IHI.

Siden 2009 har hun arbejdet med yngre børn. Først som privat dagplejer i Københavns Kommune.

I 2012 var Marie med til at etablere børnehaven.com. I børnehaven var Marie bl. a. optaget af sproglige aktiviteter for børnene, samt deres forberedelse til skolestart. Marie deltog i flere kurser på CFU og Gyldendal. Marie arbejdede i børnehaven indtil hun i april 2017 tiltrådte stillingen som dansklærer i indskolingen på skolen.com.

Marie uddanner sig sideløbende med undervisningen og har kursusbevis i “Matematik i indskolingen”CFU, “Klædt på til læsning” CFU, “Dansk i 1. klasse” CFU.

Marie Skriver blev ansat ved skolen.com april 2012