Anna Birgitte Laumark underviser i dansk på mellemtrinnet og i udskolingen, og i kulturfag på alle klassetrin. Anna Birgitte er gruppelærer for mellemgruppen.

Hun har læst teologi og italiensk på Aarhus Universitet, men har senere uddannet sig til jordemoder, og arbejdet som sådan i både Danmark og Norge.

Hun har desuden beskæftiget sig med tekstil, billedkunst og teater i forskellige undervisnings- og kursus sammenhænge, bl.a på Aarhus Kunstakademi og Textilstedet i Højbjerg.

Anna Birgitte var i en årrække ansat på Sct. Ibs Skole i Horsens, hvor hun underviste i kulturfag, billedkunst og dansk.

Hun har derudover undervist både børn, unge og voksne i sundhed, hygiejne, familieplanlægning m.v.

Anna Birgitte varetager derfor undervisningen i krop/sundhed/seksuallære på skolen.com.

Anna Birgittes hjerte banker for sproget og den gode fortælling.

Undervisningen tilrettelægges som regel, så der er en tæt forbindelse mellem hoved og krop/hænder. Der tegnes, males, klippes, broderes, synges, danses og dramatiseres i både dansk og kulturfag.

Anna Birgitte blev ansat på skolen.com marts  2013